Despre noi

„Cel mai vechi pub din oraș”, „locul în care și taică-miu bea o bere în tinerețe”„ locul în care am fost la primul meu concert” - sunt multe moduri de a descrie Irish & Music Pub. Localul nostru reprezintă lucruri total diferite în funcție de cine-i întrebat să ne descrie.


Și sincer, așa am și vrut să fie. Pentru noi, Irish a fost tot timpul locul în care am vrut ca oaspeții noștri să se simtă bine, indiferent de context sau motivul pentru care ne vizitează. 


Am vrut să fie locul în care pot cânta până în zori cu Iris,Timpuri Noi, Altar, Luna Amară, Desperado, Șuie Paparude, Vița de Vie, Vader, Samael, Pro Pain, Evergrey, Neo, Dead Pope’s Company și mulți alții la concertele live.


Am vrut în egală măsură să fie locul în care tinerele talente locale să aibă o scenă a lor, iar comunitatea locală să aibă șansa de a le descoperi prin evenimentele de teatru, vernisaje sau lansări de carte pe care le-am găzduit sau chiar organizat.


Am vrut să fie locul în care se adună gașca la masă, la un pahar de ceva tare și se povestește până în zori. Indiferent dacă media de vârstă a găștii era 20, 30, 40 de ani sau mai mult.


Am vrut să fie locul în care studenții, artiștii, jurnaliștii, ITiștii sau alți „iști” se pot simți ca acasă, că pot trece pe la noi oricând. If lost, return to the pub, after all :)


Practic, am dorit să fim un prilej bun de ieșit în oraș, să ne adunăm cu toții la pub și să ne bucurăm de atmosfera aia mișto care se forma zi de zi, seară de seară, de zeci de ani.


Și am vrut să fie locul în care poți mânca ceva bun, cinstit, care să placă sufletului. Meniul Irish pub cuprinde mai multe tipuri de bucătărie, atât de la noi cât și internaționale. De la pizza&pasta, la burgeri, faimoasele O’Lipii și chiar și clasica Ciorbă Rădăuțeană, preferata multora mai ales după o noapte lungă, petrecută tot la pub. 

„Livrați și la domiciliu?” a fost, poate, una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primeam de la oaspeții care ne treceau pragul. Răspunsul a fost mai tot timpul „nu, ne place să rămânem motivul de ieșit din casă, de socializare și răsfăț la o masă bună ș-o bere rece.”

Iată că situațiile se schimbă vrei nu vrei și, deși preferința personală e clar pubul în varianta face-to-face, iată-ne în online. Cu livrări la domiciliu, momentan singurul mod în care putem să rămânem conectați la voi în siguranță. 

Evident, ușile Irish & Music Pub se vor redeschide și ne vom aduna cu toții din nou la o bere, o petrecere, sau poate chiar un concert, cine știe. Dar pentru moment, meniul online e aici și așteptăm cu drag semn de la voi să vă aducem un pic din istoria Irish & Music Pub Cluj (cea culinară, în special) chiar la voi acasă.